Fondsenwerving

Donaties

Webshop

Donaties zijn erg belangrijk voor het voortzetten van Talking Hands’ projecten. Een groot deel van de inkomsten van Talking Hands bestaat uit regelmatige en eenmalige donaties. Talking Hands wil graag meer donaties werven, om er zeker van te zijn dat het werk in Oeganda door kan gaan en ervoor te zorgen dat de gestelde doelstellingen bereikt worden. Via de website, sociale media, en persoonlijk contact streeft Talking Hands haar bereik te vergroten.

Sinds 2021 heeft Talking Hands een webshop (binnenkort online) waar Oegandese crafts worden verkocht. Door het kopen van crafts uit de webshop worden de projecten van de stichting direct gesteund. De webshop is gelinkt aan de website, zodat duidelijk is, dat de crafts voor het goede doel verkocht worden. De opbrengsten komen de projecten van Talking Hands in Oeganda ten goede.

Acquisitie

Markten

Talking Hands houdt zich bezig met het netwerken met bedrijven en organisaties die op een regelmatige basis de projecten financieel willen steunen. Er zijn verschillende financieringsopties, enerzijds bijdragen aan de vaste lasten van de projecten van de stichting en anderzijds een specifiek project of doel ondersteunen. Talking Hands is momenteel in contact met verschillende steunfondsen, stichtingen en soortgelijke organisaties. 

Tijdens de zomer en in de kerstperiode staat Talking Hands regelmatig met een kraampje op markten, zoals op het Afrikafestival in Hertme en de kerstmarkt in Singen (Duitsland). De producten zijn, zoals de producten uit de webshop, handgemaakt voor dove vrouwen in Oeganda. Helaas is de verkoop van crafts op markten tijdelijk stopgezet door Covid-19. Wij hopen de verkoop echter snel weer voort te kunnen zetten.